Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

Aanbod campers

Ben u benieuwd naar het aanbod campers bij Boshuys Campers in Reek (nabij Oss)? Neem dan snel een kijkje op onze website. Bij ons kunt u gebruikte campers kopen van verschillende gerenommeerde merken. We zijn een RDW erkend bedrijf. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit. We bieden campers aan in elke categorie, voor elk budget. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service. Breng een bezoek aan onze werkplaats in Reek en kom het zelf ervaren!

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)...

​Bekijk ons actuele aanbod met campers

Boshuys Campers heeft altijd een ruim aanbod met tweedehands campers van verschillende merken, zelfs met dubbele en enkele bedden. We zijn een kleinschalig bedrijf, gevestigd in het Brabantse Reek en gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare tweedehands campers. We bezitten een jarenlange ervaring in de camperbranche. U krijgt bij ons kwaliteit en waar voor uw geld. U kunt met een gerust hart een gebruikte camper bij ons kopen. Wij voorzien u graag van de persoonlijke aandacht en begeleiding die u nodig heeft als u uw tweedehands camper komt kopen. Op de website kunt u alvast het actuele aanbod bekijken en makkelijk uw keuzes aangeven qua prijs, aantal slaapplaatsen, bouwjaar en type.

Onderhoud, reparatie en verzekering

U kunt uw gekochte camper ook door ons laten onderhouden. Wij verzorgen de onderhoudsbeurten en APK graag voor u. Ook wordt er altijd een gratis vochtmeting gedaan bij de onderhoudsbeurt. Wij beschikken over een eigen werkplaats om uw camper perfect in orde te maken. En mochten er defecten zijn, dan wordt uw camper uiteraard deskundig gerepareerd. Wilt u uw camper verzekeren? Wij leveren u graag deze aanvullende services zodat u weer veilig en goed verzekerd op reis kunt.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons aanbod met campers? Of heeft u al een camper op het oog? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41. Wij hebben altijd een ruim aanbod tweedehands campers te koop staan. Oriënteer u alvast op de website of kom langs voor een persoonlijk advies. We staan voor u klaar