Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

Camper accessoires

Bij Boshuys Campers kunt u terecht voor allerlei camper accessoires. Wij zijn dealer van onder andere REIMO en HORREX. Het assortiment van producten dat wij aanbieden omvat accessoires voor elk type recreatief voertuig. Van mini-camper tot aanhangwagen en van caravan tot aan de grootste campers van 12m lengte en meer. Wij leveren accessoires en onderdelen van alle grote merken waaronder Dometic, Fiamma, Truma, Thetford, Waeco, Thule Omnistor, Prostor, Rich, Carbest, Al-Ko, Seitz en vele anderen.

Camper accessoires voor meer gemak en luxe

Alles wat u nodig heeft voor het aanpassen van het in- of exterieur van uw camper, vindt u bij ons. U kunt uw camper dus volledig aanpassen aan uw wensen met diverse accessoires.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zonnepanelen
  • Achteruitrijcamera
  • Omvormer
  • Fietsendragers
  • Campertrekhaak
  • lifepo4 accu

Advies en montage

Een camper is het ultieme middel om te kamperen. U heeft de vrijheid om te gaan en te staan waar u maar wilt. Comfort tijdens de vakantie is tegenwoordig van optimaal belang.

Met onze camper accessoires kunt u maximaal genieten tijdens uw vakantie. Ook geven we u graag advies over bijvoorbeeld de aanschaf van de juiste banden, fietsen- of scooterdrager of een trekhaak voor uw camper. Bent u zelf niet zo handig met monteren of vervangen? Neem dan zeker contact met ons op, want dan doen wij dat graag voor u.

Ook kunt u bij ons terecht voor aanvullende services zoals de mogelijkheid tot financiering of verzekering van uw camper. Ook voor onderhoud en reparatie van uw camper zit u goed bij ons. We hebben een eigen werkplaats en zijn een RDW erkend bedrijf.

 

Wilt u een offerte?

Wanneer u een offerte wilt, ontvangen wij graag een lijst met de materialen en artikelnummers die u wenst. U ontvangt dan zeer snel een offerte met de voor u geldende korting. Ook verzorgen wij de verzending naar uw adres door heel Nederland.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41. U ontvangt dan alle gewenste informatie.​