Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

RDW erkend bedrijf

Onderhoud in eigen werkplaats
 Persoonlijke aandacht

Camperonderhoud in Reek​

Voor camperonderhoud kunt u terecht bij Boshuys Campers in Reek, nabij Oss. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf en beschikken over een eigen werkplaats. We zorgen graag voor het totale onderhoud en/of de reparatie van uw camper of caravan vanuit onze werkplaats. Zo kunt u weer met een gerust hart de weg op!

Compleet camperonderhoud vanuit onze werkplaats in Reek

Voor nauwkeurig camperonderhoud kunt u terecht bij onze specialisten in Reek. Wanneer u uw camper of caravan maar een beperkt aantal weken per jaar gebruikt, vraagt dit om extra aandacht voor het onderhoud. Door het langdurig stilstaan, kunnen er namelijk technische problemen ontstaan. Het is van belang dat het autogedeelte regelmatig onderhoud krijgt. Op deze manier kan een lange levensduur van de camper gegarandeerd worden. Belangrijke aandachtspunten bij camperonderhoud zijn:

  • Gasinstallatie
  • Gas- en elektrische leidingen en de gasslangen
  • Drukregelaar
  • Chassis, cabine en motor

Maak gebruik van onze aanvullende services

Naast het uitvoeren van camperonderhoud bieden wij ook aanvullende services aan bij ons in Reek. Zo voorzien wij uw camper van een gratis vochtmeting. Mochten er defecten zijn, dan voeren we uiteraard de benodigde reparatie deskundig uit. Ook kunt u bij ons terecht voor een verzekering voor uw camper. Wij leveren u graag deze services zodat u veilig en goed verzekerd op reis kunt gaan.

Uw partner voor de aanschaf en plaatsing van accessoires

Wanneer u interesse heeft in bepaalde accessoires voor uw camper, dan kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij aan zonnepanelen, een achteruitrijcamera of een airco. Of u nu in een Adria of Rapido camper rijdt; wij hebben alles wat u nodig heeft!

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over het camperonderhoud, de reparaties of de service die wij vanuit onze werkplaats in Reek verzorgen, kunt u contact opnemen via +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41. Wij geven u graag alle informatie over de verschillende mogelijkheden. Hopelijk mogen wij u snel ontvangen in Reek!