Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

Waarom verkoopbemiddeling?

Wij nemen u alle zorg uit handen. Wij bespreken met u de verkoopprijs met al zijn condities en leggen dit vast in een bemiddelingscontract. U hoeft niet te onderhandelen met potentiële kopers of handelaren, beschikbaar zijn op momenten dat het u niet uitkomt. Al deze taken worden door BOSHUYSCAMPERS voor u op professionele wijze uitgevoerd.

Kosten voor u?

Dat stellen we van te voren vast, zo weet u exact waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. Voor het in bemiddeling nemen van uw camper doen wij een gratis taxatie en wordt op basis daarvan, in overleg met u, de prijs bepaald en worden de leveringscondities vastgelegd.

Uw camper in verkoop-conditie brengen.

Na de taxatie wordt in overleg met u beoordeeld wat er nog aan uw camper moet gebeuren om deze optimaal voor de verkoop in orde te maken. Eventuele kosten hiervoor worden in overleg met u vastgesteld.

En hoe verder als uw camper is verkocht ?

Als uw camper is verkocht zorgen wij voor de totale afwikkeling, ook hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

Als er overeenstemming is met de koper en verkoper over de prijs en de leveringsvoorwaarden, gaan wij het verder voor u afhandelen. Zodra uw camper is verkocht en betaald, ontvangt u het vrijwaringsbewijs van de RDW. U kunt dan uw verzekering beëindigen en, indien van toepassing, krijgt u van de belastingdienst de houderschapsbelasting terug over de niet verstreken periode

Wilt u uw camper door ons laten verkopen of als u nog vragen heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.