Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

Accessoires

Boshuyscampers is dealer van o.a. REIMO en HORREX.

Het assortiment van producten dat wij aanbieden omvat accessoires voor elk type recreatief voertuig, van mini-camper, aanhangwagen en caravan tot aan de grootste campers van 12m lengte en meer. Wij leveren accessoires en onderdelen van alle grote merken zoals: Dometic, Fiamma, Truma, Thetford, Waeco, Thule Omnistor, Prostor, Rich, Carbest, Al-Ko, Seitz en vele anderen.

Service

U bent voor service bij Boshuyscampers aan goede adres.

​Als u bij ons camper aanschaf dan worden de accessoires tegen kostprijs geïnstalleerd. ​Ook kunnen wij voordelige verzekering regelen met zeer goede verzekering voorwaarden en goede service wij hebben samen werking met NKC.

Onderhoud en Reparatie

Voor het totale onderhoud en reparatie van uw camper bij Boshuyscampers aan goede adres.

Vaak worden camper en caravan maar een beperkt aantal weken per jaar gebruikt, dit vraagt extra aandacht voor het onderhoud. Door het stilstaan van de camper en caravan kunnen er eerder dan bij een auto die regelmatig rijdt, technische problemen optreden. Het is van essentieel belang dat het auto-gedeelte regelmatig onderhoud krijgt. De camperopbouw heeft veel aandacht nodig om te voorkomen dat er lekkages optreden. Ook de apparaten dienen te worden gecontroleerd op hun functioneren.

Uiteraard verzorgen wij deze onderhoudsbeurten (en APK) graag voor u. Ook doen wij dan een gratis vochtmeting bij de onderhoudsbeurt. Wij beschikken over een eigen werkplaats om uw camper perfect in orde maken. Het in- en opbouwen van accessoires doen wij tegen vooraf duidelijk afgesproken prijzen.