Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

Camper enkele bedden

Wilt u graag een camper met enkele bedden? Komt dan eens kijken naar het aanbod tweedehands campers bij Boshuys Campers. Wij zijn een kleine, laagdrempelige onderneming met een jarenlange ervaring in de camperbranche. U zult bij ons geen luxe showroom vinden maar wel een groot aanbod aan campers met enkele bedden tegen een eerlijke prijs. Bij ons kunt u terecht voor campers van alle merken campers. Bovendien zijn we een RDW erkend bedrijf zodat u zeker weet dat u waar krijgt voor uw geld.

Een mooie camper met enkele bedden

Zoekt u een bepaald type camper met enkele bedden? Kijk dan snel welke occasions wij beschikbaar hebben in ons actuele aanbod. U kunt uw keuze filteren op de indeling qua slaapplaatsen zodat u precies die campers te zien krijgt waar u naar op zoek bent. Uiteraard kunt u op onze website terecht voor nauwkeurige informatie en foto’s van de tweedehands campers. Zo krijgt u alvast een goed beeld van de campers die te koop zijn. Boshuys Campers in Reek (nabij Oss) biedt ook allerlei aanvullende services aan. U kunt uw camper bij ons met een gerust hart laten onderhouden. In onze eigen werkplaats voorzien wij uw camper van het benodigde onderhoud en zorgen wij voor een perfect resultaat.

De voordelen van enkele bedden

De meeste kopers van een camper geven de voorkeur aan een slaapruimte met een eigen, enkel bed. Enkele bedden zijn twee losse eenpersoonsbedden die in de lengte richting zijn geplaatst. Deze kunnen zich hoog of laag in de camper bevinden. Tussen de bedden bevindt zich een loopruimte. Indien het bed hoog geplaatst is, zijn er opstaptreden aangebracht. U kunt dus altijd eenvoudig in en uit uw eigen bed stappen. Een camper met enkele bedden geeft u veel slaapcomfort en bewegingsgemak

Voor een goed en uitgebreid advies

Bent u op zoek naar een goede camper met enkele bedden? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41. We geven u graag uitgebreid advies over de camper die u op het oog heeft. Of breng een bezoek aan onze werkplaats in Reek zodat u ons aanbod meteen kunt zien. U bent van harte welkom!

Ook interessant:
Camper Queensbed | Keuring gasinstallatie camper | Tweedehands camper kopen