Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

RDW erkend bedrijf

Onderhoud in eigen werkplaats
 Persoonlijke aandacht

Camper Queensbed

Bent u op zoek naar een camper met een Queensbed? Kijk dan snel op de website van Boshuys Campers voor het actuele aanbod. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan tweedehands campers met een Queensbed tegen eerlijke prijzen. Vertel ons wat u zoekt en we helpen u graag bij uw zoektocht. Het is ook mogelijk om uw huidige camper in te ruilen bij ons.

Slaap comfortabel in uw camper met een Queensbed

Een Queensbed is een tweepersoonsbed dat in lengte richting van de camper is geplaatst. Het staat helemaal los van de zijwanden. Hierdoor kunt u dus aan beide kanten langs het bed lopen. Een Queensbed kan zowel hoog- als laaggeplaatst zijn. Kijk op onze site welke occasions wij beschikbaar hebben in ons actuele aanbod. U kunt uw keuze filteren op de indeling qua slaapplaatsen zodat u precies die campers te zien krijgt, die aan uw wensen voldoen. Uiteraard kunt u op onze website terecht voor nauwkeurige informatie en foto’s van de tweedehands campers. Uw aangeschafte camper kunt u vervolgens ook door ons laten onderhouden. We hebben een eigen werkplaats in Reek (nabij Oss) en zijn een RDW-erkend bedrijf.

De voordelen van een Queensbed

Op vakantie is een goede nachtrust net zo belangrijk als thuis. Dus in het bed van uw camper moet u comfortabel kunnen slapen. Een Queensbed achterin een camper geeft het idee van een echte, gezellige slaapkamer. Bovendien kunt u zeer eenvoudig het bed in- en uitstappen. Eronder bevindt zich altijd een flinke bagageruimte zodat u al uw bagage kwijt kunt. Als het Queensbed hoog geplaatst wordt, heeft u zelfs ruimte om onder het bed bijvoorbeeld fietsen te plaatsen.

Neem contact met ons op of kom langs in Reek

We helpen u graag bij uw keuze voor een camper met een Queensbed. Neem telefonisch contact met ons op over ons actuele aanbod op +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41. Of breng een bezoek aan ons zodat u ons aanbod meteen kunt zien. Hopelijk mogen wij u graag verwelkomen!

Ook interessant:
Keuring gasinstallatie camper | Tweedehands camper kopen | Kleine camper tweedehands