Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

RDW erkend bedrijf

Onderhoud in eigen werkplaats
 Persoonlijke aandacht

Een keuring van de gasinstallatie van uw camper bij ons in Reek

Wanneer u een keuring wilt laten uitvoeren aan de gasinstallatie van uw camper, dan kunt u terecht bij Boshuys Campers in Reek (vlak bij Oss). Behalve voor uw eigen veiligheid is een goed onderhouden gasinstallatie ook vaak een vereiste voor de verzekering. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf en hebben een eigen werkplaats waar wij graag het totale onderhoud en/of eventuele reparaties aan uw camper verzorgen.

Het belang van een keuring van de gasinstallatie van uw camper door ons in Reek

Gas in uw camper zorgt voor veel comfort. Het is dan ook van groot belang dat de gasinstallatie perfect werkt. Al meer dan 10 jaar is het verplicht om de gasinstallaties in caravans en campers elke twee jaar officieel te laten keuren (DGW G607). Steeds meer campingbeheerders in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verplichten u om een logboek met een goedkeuringssticker volgens de G607 te hebben. Als u dit niet heeft, kan de beheerder u een standplaats op de camping weigeren. Dit voorkomt u door een keuring van de gasinstallatie van uw camper te laten uitvoeren door onze specialisten in Reek.

Ook voor algemeen onderhoud komt u naar ons

Vaak wordt een camper maar een beperkt aantal weken per jaar gebruikt. Dit vraagt extra aandacht voor het onderhoud. Door het vele stilstaan van de camper treden er sneller technische problemen op. Het is van essentieel belang dat het autogedeelte regelmatig onderhoud krijgt. De camperopbouw heeft veel aandacht nodig om te voorkomen dat er bijvoorbeeld lekkages optreden. Ook de apparaten in de camper dienen gecontroleerd te worden op hun functioneren. Neem geen risico en laat op tijd een keuring aan de gasinstallatie van uw camper uitvoeren bij ons in Reek. Verder voorzien wij u graag van aanvullende services waaronder het plaatsen van accessoires of de mogelijkheid tot financiering of verzekering van uw camper.

Vraag om deskundig advies

Heeft u vragen over de keuring van de gasinstallatie van uw camper door ons in Reek? Wilt u informatie over reparaties of onze aanvullende services? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Ook interessant:

Tweedehands camper kopen | Kleine camper tweedehands | Tweedehands camper dealers