Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

RDW erkend bedrijf

Onderhoud in eigen werkplaats
 Persoonlijke aandacht

Kleine camper tweedehands

Bent u op zoek naar een kleine camper die tweedehands is? Neem dan een kijkje bij het actuele aanbod van Boshuys Campers. Wij zijn een kleinschalig bedrijf met een jarenlange ervaring in de camperbranche. We hebben een ruim aanbod aan kleine tweedehands campers tegen scherpe prijzen. Bij ons bent u niet gebonden aan een merk. We zijn een officieel RDW erkend bedrijf waardoor wij kwaliteit garanderen.

Het juiste adres voor uw kleine tweedehands camper

Natuurlijk is een mooie, grote en stoere camper fantastisch om te hebben. Maar als u graag rondtrekt en niet lang op één plek blijft, is een kleine tweedehands camper veel praktischer. U bent mobieler, wendbaarder en kunt bijvoorbeeld ook makkelijker in een stad of op smallere wegen rijden. Is uw camper minder dan 6 meter lang dan kunt u in veel gevallen gewoon parkeren in een normaal personenauto-parkeervak. Boshuys Campers heeft altijd kleine, tweedehands campers in het aanbod.​​

Diverse modellen kleine tweedehands campers

Compacte campers zijn er in soorten en maten:

  • Buscampers: De buscamper is de compactste variant van alle campers. Er zijn ook nog buscampers met een hefdak. Dit dak kan worden ingeklapt waardoor de camper nog kleiner van formaat is tijdens het rijden.
    Van-campers: Deze lijken heel erg op de normale grote opbouwcampers. Echter zijn deze minder breed en lang.
  • Van-campers zijn wel vaak luxer en beter geïsoleerd dan buscampers. Dit komt door de betere bodem-, dak- en wandisolatie. Ook hebben ze geen schuifdeur, wat een buscamper wel heeft. Daarentegen is een buscamper, zeker een model met een hefdak, veel compacter en kunt u hiermee op plekken komen die met een gewone camper niet of moeilijk bereikbaar zijn.

Aanvullende service

Boshuys Campers biedt allerlei aanvullende services aan. U kunt uw camper bij ons met een gerust hart laten onderhouden. We zijn een RDW erkend bedrijf en hebben een eigen werkplaats. Ook bieden we u mogelijkheden voor de financiering van de aanschaf van uw nieuwe camper. Ook voor een deskundige montage van accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

We geven u graag advies

We helpen u graag bij uw keuze voor een kleine tweedehands camper. Neem telefonisch contact met ons op en ontdek ons actuele aanbod.
Wij zijn bereikbaar op +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41.
U kunt ook langs komen in Reek om het aanbod te bewonderen.

Ook interessant:
Tweedehands camper dealers | Camper enkele bedden | Camper Queensbed