Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

RDW erkend bedrijf

Onderhoud in eigen werkplaats
 Persoonlijke aandacht

Tweedehands Adria camper

Bij ons bent u aan het juiste adres om een tweedehands Adria camper aan te schaffen. Wij beschikken over een divers assortiment van campers, waarbij Adria zeker niet mag ontbreken. Onze campers zijn van een uitstekende kwaliteit. Boshuys Campers in Reek beschikt over de mooiste modellen van vele verschillende merken, tegen een betaalbare prijs.

Koop uw tweedehands Adria camper en kies voor betrouwbaarheid

Wanneer u een tweedehands Adria camper aanschaft, kiest u voor een betrouwbaar merk. Adria is al ruim 55 jaar actief in de caravan- en camperbranche. Het bedrijf is nog steeds erg populair onder vakantiegangers. Adria maakt mooie, moderne campers en caravans. In het verleden richtte men zich voornamelijk op low budget campers; tegenwoordig is er sprake van een ruim aanbod in elke prijsklasse. Dit heeft als gevolg dat u op onze website dan ook veel verschillende tweedehands campers van het merk Adria vindt. Naast dit merk is ons aanbod aan campers overigens nog veel breder. Wat denkt u bijvoorbeeld van de comfortabele Bürstner camper of een camper met Queensbed? U vindt het allemaal bij Boshuys Campers in Reek (nabij Oss).

Kom bij ons langs in Reek en bestel uw camper

Breng een bezoek aan onze werkplaats in Reek voor de mooiste grote en kleine tweedehands campers. Indien u op zoek bent naar een tweedehands Adria camper, bent u bij Boshuys Campers in Reek aan het goede adres. Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Hiermee bent u verzekerd van de beste kwaliteit, zowel voor het aanschaffen van campers als voor accessoires en onderdelen. Alle benodigdheden voor uw camper vindt u bij ons! Als u nog met vragen zit, kunt u ons altijd bellen op het nummer +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41.

Ook interessant:
Tweedehands camper kopen | Kleine camper tweedehands | Tweedehands camper dealers