Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

RDW erkend bedrijf

Onderhoud in eigen werkplaats
 Persoonlijke aandacht

Een Bürstner camper tweedehands kopen

Een Bürstner camper kunt u tweedehands kopen bij ons camperbedrijf. Met dit voertuig reist u zeer comfortabel tegen een voordelige aankoopprijs. De campers van dit merk zijn zeer gebruiksvriendelijk voor zowel grote als kleinere groepen. Bij Boshuys Campers in Reek, nabij Oss, vindt u de mooiste modellen van dit merk. Kies uit de mooiste tweedehands campers van Bürstner en verschillende andere merken!

Welke soort Bürstner camper wilt u tweedehands kopen?

Voor elke tweedehands Bürstner camper geldt dat de ruimte van de camper optimaal is benut. Dankzij een zeer gebruiksvriendelijke inrichting is het een prettige camper om mee te reizen. Comfort staat centraal bij Bürstner, zodat u geheel relaxed op vakantie gaat. Of u nu van plan bent om met z’n tweeën te gaan rondtrekken of met een groot gezelschap; er is altijd een geschikt model voor u. Onze medewerkers helpen u graag met het uitkiezen van een geschikte tweedehands Bürstner camper. Dankzij jarenlange ervaring in de camperbranche kunnen wij aan uw wensen en behoeften voldoen en profiteert u van uitstekende service.

Geef uw voorkeuren aan ons door

Wilt u een Bürstner camper tweedehands kopen bij Boshuys Campers? Of wilt u meer informatie over andere modellen, bijvoorbeeld een Rapido camper of een Queensbed? Neem dan contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken. Wij zijn bereikbaar via +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41.

Ook interessant:
Tweedehands camper kopen | Kleine camper tweedehands | Tweedehands camper dealers