Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

Tweedehands camper dealers

Bent u op zoek naar tweedehands camper dealers? Zoek dan niet verder en kom naar Boshuys Campers! Wij zijn een deskundig en uiterst betrouwbaar bedrijf met een jarenlange ervaring. Als u bij ons komt kijken naar de tweedehands campers die onze dealers te koop hebben staan, zult u merken dat we kwaliteit, klantvriendelijkheid en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. We zijn een officieel RDW erkend bedrijf. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service.

Tweedehands camper dealers voor in- en verkoop

Bij Boshuys Campers kunt u terecht voor zowel de in- als verkoop van een tweedehands camper. Bij ons krijgt u geen poespas of dure verkooppraatjes maar een goed en deskundig advies over de camper die u op het oog heeft. Wij kennen ons aanbod uitstekend dus weten we precies wat wij aan u verkopen. Bij ons kunt u terecht voor alle merken campers, mits deze op voorraad zijn. We zijn niet beperkt tot een of enkele merken.​

Wilt u uw camper verkopen?

Wij richten ons ook op de inkoop van campers. Wij helpen u dus graag bij de verkoop van uw camper. We kopen alle verschillende merken campers in. Voor het beoordelen van de aankoop wordt er eerst een inspectie uitgevoerd. Op basis van dit onderzoek bepalen we de inkoopcondities van uw camper. Zo krijgt u waar u recht op heeft, namelijk een eerlijke prijs! Uw camper is bij ons in goede handen. Wij gaan graag voor u op zoek naar een nieuwe, gelukkige eigenaar.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de werkwijze van onze dealers van tweedehands campers? Hebt u een camper op het oog? Of wilt u uw eigen camper verkopen of inruilen? Bel ons dan op +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41 en we beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u uiteraard langskomen bij ons in Reek.

Ook interessant:
Camper enkele bedden | Camper Queensbed | Keuring gasinstallatie camper