Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

RDW erkend bedrijf

Onderhoud in eigen werkplaats
 Persoonlijke aandacht

Tweedehands camper kopen

Wilt u een tweedehands camper kopen? Kom dan langs bij Boshuys Campers in Reek, in de buurt van Oss. Bij ons camperbedrijf kunt u gebruikte campers kopen tegen scherpe prijzen. Hier bent u niet merkgebonden: u kunt elk merk tweedehands camper kopen, mits de voorraad het toelaat.

Kom uw tweedehands camper kopen bij ons camperbedrijf

Bij ons camperbedrijf hebben we occasion campers te koop staan van goede kwaliteit. Wij zijn een kleinschalige onderneming met jarenlange ervaring in de camperbranche. Wij leveren kwaliteit; u kunt met gerust hart bij ons een gebruikte camper kopen. Bij ons draait het om de campers.

We hebben geen luxe showroom en dragen geen maatpakken. Wel geven we u persoonlijke aandacht en begeleiding als u een tweedehands camper bij ons komt kopen. We kennen alle occasion campers die we te koop hebben staan en voorzien u dan ook van een goed en eerlijk advies.

We zijn een laagdrempelig bedrijf; iedereen die een gebruikte camper wilt kopen, kan bij ons terecht. Ook wanneer u nog geen kennis van campers heeft.

Zowel grote als kleine campers in ons aanbod

We hebben een ruim aanbod aan zowel grote als kleine tweedehands campers tegen scherpe prijzen. Als u graag rondtrekt en niet lang op één plek blijft, dan is een kleine camper praktischer dan een grote. U bent mobieler, wendbaarder en kunt bijvoorbeeld ook makkelijker in een stad of op smallere wegen rijden. Vaak kunt u ook gewoon parkeren in een normaal parkeervak. Wanneer u behoefte heeft aan meer ruimte of met een groter gezelschap reist, dan is een grote camper meer geschikt voor uw wensen.

Geniet altijd van een uitstekende service

Wanneer u bij ons langskomt om de occasion campers te bekijken die we te koop hebben staan, merkt u dat we kwaliteit, klantvriendelijkheid en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service. We zijn een officieel RDW-erkend bedrijf. Wij zetten dus direct het kenteken van de occasion campers die we te koop hebben staan op uw naam. Daarnaast leveren we ook na aankoop van uw tweedehands camper een uitstekende nazorg. We beschikken over een eigen werkplaats, waardoor wij technische problemen in een mum van tijd voor u oplossen. Daarnaast leveren en plaatsen we ook alle gewenste accessoires zodat u goed voorbereid op reis gaat.

Kom langs in onze werkplaats

Wilt u meer informatie over het kopen van een gebruikte camper? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41. We geven u graag uitgebreid advies over de campers die we te koop hebben staan. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze werkplaats in Reek!

Ook interessant:

Kleine camper tweedehands | Tweedehands camper dealers | Camper enkele bedden