Heeft u een vraag? Bel ons.: 06-317 483 63

Monseigneur Borretstraat 67
5375 AB Reek

Dinsdag t/m zaterdag geopend
van 09:30 tot 17:00 uur  

 

Tweedehands Rapido camper

Wanneer u besluit een tweedehands Rapido camper te kopen, kiest u voor kwaliteit. Dit merk heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Men is continu op zoek naar verbeteringen van de campers. Bij Boshuys Campers vindt u diverse tweedehands modellen die van alle gemakken voorzien zijn. Alles wat een kampeerder maar kan wensen, vindt hij in een camper van Rapido.

Kies voor innovatie met een tweedehands Rapido camper

Kiest u voor een tweedehands Rapido camper, dan kiest u voor topkwaliteit. Rapido onderscheidt zich op de markt doordat het voorop loopt op het gebied van technologische ontwikkelingen. In het productieproces is er veel aandacht besteed aan het milieu. De campers worden steeds zuiniger gemaakt. Hiermee zijn zij onderscheidend ten opzichte van andere merken, zoals Adria. Verder zijn de campers ruim en hebben ze een sfeervol design.

Laat u begeleiden bij het kopen van een camper

Indien u behoefte hebt aan een innovatieve camper, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse tweedehands Rapido campers in het assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor begeleiding bij het kopen van een tweedehands camper van Rapido of een van onze andere merken. Kom gerust langs bij onze werkplaats in Reek of bekijk ons aanbod op de website. Voor vragen raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen via +31(0)6 317 483 63 of +31(0)6 270 502 41.

Ook interessant:

Tweedehands camper kopen | Kleine camper tweedehands | Tweedehands camper dealers